Ocene o Mammax

 • Eva
  Po nosečnosti je dojka izgubila svojo prejšnjo obliko, pojavile so se strije. Hotel sem k plastičnemu kirurgu, a me je bilo strah. Na forumih sem brala o kapsulah Mammax, tvegala in naročila. Učinek je preprosto neverjeten: na koncu tečaja je doprsni kip postal elastičen, koža elastična, strije so izginile. Priporočam.
  Mammax
 • Nika
  Od mladih nog se ni mogla pohvaliti z lepimi in bujnimi oprsji. Naravnega volumna ni bilo dovolj. O mammax sem bral na internetu, privlačil sem naravno sestavo. Naročil sem ga. Dva tedna kasneje sem opazil, da se je skrinja začela polniti, konture so postale jasnejše. Ko sem na tečaju popil kapsule, sem bil preprosto presenečen, naravne količine so se dopolnile.
  Mammax
 • Nina
  S starostjo so dojke začele izgubljati svojo nekdanjo privlačnost. Razmišljal sem, da bi naredil prenovo, a če sem iskren, sem skeptičen glede takšnih postopkov. Prijatelj je priporočil kapsule Mammax. Naročil sem in želim opozoriti, da sem bil zadovoljen. Doprsni kip je kot v 20 letih postal bujen, seksi.
  Mammax
 • Sara
  Po hormonski motnji sem opazila, da je negativno vplivala na moje dojke. Pojavile so se strije, oblike so postale manj jasne in o elastičnosti sploh ni treba govoriti. Kupil mammax, rezan. Poprsje se je povečalo, koža je postala enakomerna in lepa. Zdaj si lahko privoščim globok izrez. Moški so preprosto nori.
  Mammax
 • Maša
  Odločila sem se za hujšanje, odvečni kilogrami že niso bili videti privlačni. Izgubila sem 10 kg, vendar so mi prsi odšle skupaj z njimi. Doprsni kip se je povešal, pojavile so se strije. Svetoval je Mammax, spil tečaj. In hura, skrinja se je napolnila, obrazci so se vrnili, koža je postala neverjetno elastična in sijoča. Poleg tega je cena dostopna. Priporočamo vsem!
  Mammax
Uporabniška ocena Mammax
4.2
27