Izkušnja uporabe Mammax

Agnessa, Benetke, Izkušnje z Mammax

Izkušnje z Mammax avtorice Agnes iz Benetk

Med nosečnostjo sem se močno zredila. Po porodu je dojila. Potem je seveda odvečnih kilogramov spustila. In vse to je negativno vplivalo na moje prsi. O nekdanjem čudovitem, bujnem, elastičnem doprsnem kipu, ki ga je mož občudoval, ni ostalo niti sledi. Prijatelji so svetovali, naj se obrnejo na plastičnega kirurga, da jim povrne volumen in obliko dojk. Prišla je na posvet, sprva se je zdelo, da se je odločila za operacijo, potem pa je zavrnila. Ustavljen za preprost lifting obraza.

Toda, ko je na internetu prebrala pregled uporabe naravnih kapsul Mammax s strani številnih žensk, se je odločila, da popolnoma opusti storitve plastičnega kirurga. Privlačila me je naravna sestava kompleksa, dejstvo, da ga lahko vzamemo v kateri koli starosti, odsotnost neželenih učinkov. Proizvajalec je obljubil, da kapsule pomagajo obnoviti obliko dojk po izgubi teže in nosečnosti ter dopolniti naravni volumen v primeru genetskih in dednih nepravilnosti. Izkoristil sem priložnost in naročil.

Začetek sprejema

Fotografije pred in po jemanju kapsul, izkušnje z uporabo Mammax

In želim reči, da mi ni bilo žal. Kot je obljubil proizvajalec Mammax, je bil rezultat opazen v enem tednu od začetka uporabe kapsule. Sprva pa natančno preberem navodila, kako uporabljati izdelek, kakšen je priporočeni odmerek. Po enem tednu so dojke postale bolj elastične, koža je prijetna na dotik. Po nadaljnjih 7 dneh so oblike postale čudovite, reliefi privlačni. Prsi so začele postopoma naraščati in dobivale enako privlačnost.

Še dva tedna sem pil kapsule Mammax, presenečen sem bil nad doseženimi rezultati. Votlina sredi prsi je privlačila čudovito kožo, postala je gladka, deformacija doprsnega kipa je skoraj popolnoma izginila. Prsni koš je elastičen, kot po dvigu ali plastični operaciji. Strije so praktično nevidne. Odločil sem se, da pijem kapsule Mammax s polnim tečajem. Dva meseca kasneje je bil mož preprosto presenečen, kako močan je moj doprsni kip. Kot 25 let, ko sva se spoznala. Od strij ni bilo sledu, oblike so postale res seksi. Količina dojk se je podvojila.

Rezultati uporabe

Želim opozoriti, da ob jemanju kapsul Mammax nisem opazil nobenega stranskega učinka ali negativne reakcije. Telo je zdravilo dobro prenašalo, ni mu bilo slabo in se mu ni vrtelo. Nasprotno, telo se je okrepilo, povečalo moč. Stanje kože se je na splošno izboljšalo. To je resnično učinkovit kompleks in po dostopni ceni. Tudi zdaj ne razmišljam o obisku plastičnega kirurga in dvigovanju, korekciji dojk. Priporočam vsem mladim mamicam in ženskam, ki želijo svojemu doprsnemu kipu povrniti svojo lepo, privlačno obliko in volumen.