Top 8 najučinkovitejših vaj za povečanje prsi

Deklica izvaja vajo za povečanje prsi

Težko je najti žensko, ki bi bila popolnoma zadovoljna z obliko in velikostjo svojih prsi. Mnogim se zdi, da je to "napako" mogoče popraviti le s pomočjo operacije. Uživanje zelja, jemanje tablet, drgnjenje krem - vse to je neučinkovito in včasih nevarno! Na pomoč vam bodo priskočile vaje za povečanje prsi.

Seveda vam nihče ne obljublja takojšnjega povečanja mlečnih žlez za 3 velikosti naenkrat. Nabor vaj pomaga prsi dati elastičnost, preprečiti povešanje in okrepiti prsne mišice. Ključ do uspeha je pravilen odnos in moč volje.

Vpliv obremenitve na stanje prsnega koša

Obstajata dva načina, kako narediti želeno velikost prsi: naravna in umetna. Zanima pa nas varnost izbrane metode za zdravje, zato izberemo prvo metodo. Vstavljanje umetnih vsadkov lahko povzroči dodatne težave v obliki nezdravljenih brazgotin ali nagnojitev. Zato razmislite o učinkovitem in priljubljenem načinu za povečanje prsi deklice, ne da bi zapustili dom.

Obstaja napačno prepričanje, da lahko vadba samim mlečnim žlezam doda volumen. Pravzaprav bo redna vadba pripomogla k krepitvi mišic prsnega koša, zaradi česar se bo obseg prsi povečal. Zato, drage dame, ločite med pojmoma žleza in prsna mišica.

Tudi tiste ženske, ki se odločijo za plastično kirurgijo, bodo morale okrepiti svoje dojke s pomočjo telesnih vaj. Navsezadnje lahko vsadki otežijo šibke prsne mišice in izgledajo grdo. Kompleks obremenitev je potreben tudi za doječe matere, tako da je njihov prsi vedno videti napet in elastičen ter se ne poveša pod težo mleka.

In vendar, če se odločite za povečanje prsi s fizičnimi vajami, morate biti pripravljeni na precejšnje napore. Oprsje ne bo zraslo iz treh preprostih treningov na mesec. Takšne obremenitve samo zategnejo mišico in preprečijo njeno povešanje. Za rast prsi se morate založiti s potrpežljivostjo, vzdržljivostjo in se pripraviti na okrepljene vaje proti bolečinam v mišicah.

Ne pozabite, da morajo mišice počivati od stresa, zato se trening izvaja največ 3-krat na teden. S pomočjo vaj za povečanje ženskih prsi začnemo oblikovati čudovit prsi, za to kupimo zložljive bučice po 10 kilogramov.

Seveda ne boste mogli "napihniti" prsnega koša, kot pri Pameli Anderson, le s pomočjo vaj, vendar je izboljšanje njihove oblike in malo povečanja velikosti povsem realno, če niste leni!

Športna oblačila in ogrevanje za vaje za povečanje prsi

Uniforma in ogrevanje

Ko ste že založili opremo, preidemo na športna oblačila. Pozabite na umetne sintetične majice in majice, ne dovolijo koži dihati in lahko povzročijo celo draženje kože. Za vaje za povečanje volumna prsi izberite naravni športni top prave velikosti. Podpira prsni koš, omogoča prosto dihanje in ne povzroča draženja.

Nabor vaj za povečanje prsi, tako kot vsaka obremenitev, se mora začeti z obveznim ogrevanjem. To je potrebno za ogrevanje mišic, da se izognete morebitnim poškodbam. V te namene lahko vklopite svojo najljubšo ritmično glasbo in se spomnite aerobnih vaj. 5 minut plesa je dovolj, da se mišice spravijo v delovno stanje.

Osnovne vaje za povečanje prsi se izvajajo z bučicami

TOP 8 učinkovitih vaj

Že veste, da je povečanje prsi z vadbo čisto resnično! S pomočjo predlaganega kompleksa boste v nekaj mesecih dosegli povečanje prsi za 1 velikost. Rast prsi začnemo spodbujati skokovito.

 1. Stisnemo dlani. Vzemite standardno držo: noge v širini ramen, telo naravnost. Dlani zložimo pred seboj, tako da so komolci v višini prsnega koša. Ko preštejemo do tri, z vso močjo stisnemo dlani in postopoma spuščamo roke. Ponovite tehniko 10-krat.
 2. Zid. Izberemo vrata, ki so nam všeč v stanovanju in stojimo blizu njih. Začetni položaj: obrnite hrbet na eno od stojal, roke pa naslonite na nasprotno. Nato začnemo pritiskati na stojalo, kot da bi ga želeli premakniti. Delajmo 1 minuto. Nato se nagnite naprej in ponovno pritisnite na steno za 1 minuto. Vaja se ponovi 3-krat.
 3. Oprijem prsta. Stojimo naravnost, noge narazen v širini ramen. Roke, upognjene v komolcu, dvignite do nivoja obraza, hkrati pa pazite, da so vzporedne s tlemi. Nato prste vpnemo v grad in poskušamo raztegniti roke na strani. Dejanje ponovimo 10-krat.
 4. smučar. Rahlo povečamo obremenitev in začnemo izvajati vajo za povečanje prsnega koša doma z bučicami. Začetna drža: bučice v rokah, noge v širini ramen. Rahlo upognite komolce in začnite z njimi posnemati gibe, ki spominjajo na zamah smučarskih palic. Teci tako za minuto. Nato morate roke dvigniti na raven prsnega koša, držati nekaj sekund in spustiti. Ta del ponovite 6-krat in celotno vajo 3-krat.
 5. Snatch, izveden z bučicami. Začetni položaj: ležite na hrbtu, položite roke z bučicami na prsi. Začnite ostro dvigovati in spuščati roke, ponovite do 8-krat v enem nizu. Skupno število pristopov je 3.
 6. Ravni kotiček. Začetna drža: sedite na stolu z ravnim hrbtom, v roke vzemite bučice. Stisnite komolce ob straneh in raztegnite roke na straneh. Z ostrim gibom odstranite komolce s strani, jih dvignite za 90 stopinj. Držite jih nekaj sekund in nižje. V enem pristopu morate ponoviti do 12-krat, celoten cikel vaj - 3-krat.
 7. Sklece v stoječem položaju. S tem se zaključi kompleks z bučicami. Pojdimo na zadnji del povečanja prsnih mišic doma. Obrnite obraz k steni in položite dlani nanjo. Začnite pritiskati močneje, kot da želite premakniti steno. Hrbet imejte ves čas naravnost. Vajo izvajamo 2 minuti 3-krat.
 8. Zavrtite se. Zavzemite nagnjen položaj z dlanmi in prsti na tleh. Sklece za ženske se izvajajo v počasnem ritmu, postopoma povečujejo število ponovitev z 2 na 20.

Vaje za povečanje in zategovanje prsi zaključimo z raztezanjem. Začetni položaj: sedite na tleh, upognite kolena. Upognite se, naslonite čelo na tla, položite roke pred seboj. Poskusite iztegniti roke kolikor je mogoče in ostati v tem položaju 10 sekund. Sprostite mišice in ponovite 3-krat.

Ali ni mit – povečati volumen prsi z vajami? Bodite prepričani, da vam bodo vaje pomagale do lepih zaobljenih oblik, vendar ne brez truda z vaše strani. Učinkovitost vadbe lahko presodite po bolečini, ki jo občutijo mišična vlakna. Pravilnost te ali one vaje si lahko ogledate na videoposnetku v omrežju.

Plus 1 velikost z asanami

Katere druge metode za dekleta bodo pomagale povečati oprsje? Povečanje prsi za 1 velikost lahko dosežete s pomočjo tečajev v bazenu in veslanja. Prav ta šport krepi in gradi mišično maso prsnega koša, ki vas pripelje korak bližje želenemu volumnu.

Ali želite povečati svoj prsi za več kot eno velikost? Vaje joge bodo postale zvest pomočnik v tej težki zadevi. Katere asane lahko dosežejo rezultate?

 1. bojevnik. Začetna drža: noge široko narazen. Nežno zavrtite levo nogo v levo za približno 90 stopinj in desno nogo navznoter. Ko izdihnete, upognite levo nogo v kolenu. Desna noga je vedno ravna. Roke iztegnite ob straneh do linije ramen. Nežno obrnite glavo v levo, poglejte čopič. Ponovitev enega cikla je 7-krat. Nato vajo ponovite na desni strani.
 2. trikotnik. Začetni položaj je enak kot v prejšnji asani. Levo nogo nežno obrnite za 90 stopinj, desno nogo pa za 15. Z levo roko poskušajte doseči gleženj, desno roko pa usmerite čim višje. Roke naj tvorijo ravno črto. Poza joge ne dovoljuje upogibanja kolen ali hrbtenice. Pozo ponovite še enkrat, vendar na drugi strani.
 3. Cobra. Vaja se izvaja leže na trebuhu. Počasi dvignite zgornji del telesa in spustite spodnji del telesa na tla. Ohranite ravnovesje! Nagnite glavo navzgor in izdihnite. Vrnite se v prvotni položaj. Ko ponavljate, postopoma povečujte čas v asani.
 4. Čebula. Vaja se izvaja leže na trebuhu. Z gladkim izdihom dvignite noge, upognjene v kolenih, do glave. Potegnite navzgor, dokler ne zgrabite oba gležnja z rokami. Začnite zravnati noge, dvignite boke in prsi od tal, ravnotežje pa osredotočite na trebuh. Ostanite v položaju pol minute.
 5. Most. Leži na hrbtu, široko razširite noge. Roke dvignite in naslonite dlani na tla. Ko izdihnete, začnite visoko dvigovati prsni koš in se postopoma dvigati v most. Položaj zadržite 30 sekund.

Podani niz učinkovitih vaj joge bo pomagal povečati prsi dekleta doma brez dodatnih stroškov.

Želeni rezultat lahko dosežete tudi s kombiniranjem vaj in masaže za povečanje volumna prsi. Masažni gibi bodo sprostili mišice in jim dali možnost, da se napnejo in rastejo. Z rednim izvajanjem vaj doma boste opazili povečanje prsi za 1 velikost! A to je mogoče doseči le s pridnim treningom 2-3 mesece.